Sponsors

Queremos agradecer enormemente a los sponsors y colaboradores por participar en la Gran Fons Ponent'18 y hacer de ésta un evento único, gracias!

La Capital arriba a Lleida amb una cuina inspirada en un concepte que neix a les grans capitals. Per fi, ingredients de qualitat i de proximitat es troben amb tot el gust i el sabor per oferir-te possiblement, unes de les millors burguers de la ciutat.

NO HI HA BONA BURGUER SENSE UN BON PA. Per això, el nostre pa és artesà (amb ingredients que combinen amb la burger) i està elaborat especialment per a La Capital.

VISCA EL COMERÇ DE PROXIMITAT! A La Capital no cal anar gaire lluny per trobar producte de qualitat. Les nostres burguers porten:

• 200gr. de suculenta carn del Pirineu català

• Verduretes fresques de l'horta

WEB: LA CAPITAL


Colaboradores

Taller de la mecànica i preparacions de l'automòbil: mecànica, electricitat, electrònica, canvi de pneumàtics, diagnosi, climatització, Pre-itv, gestió de potència i consum, reparació de centraletes, de quadres, solució filtre partícules, muntatges i accessoris, car audio, etc.

Ens trobaràs al Crer. Espadós núm. 58 - 25126 Almenar (Lleida) Tel. 973770290 i 645923328


Quieres colaborar o patrocinar a la Gran Fons Ponent? Ponte en contacto con nosotros a través del formulario o mándanos un email a granfonsponent@gmail.com y nos pondremos en contacto con vosotros. Así mismo, cualquier sugerencia o duda serán atentidas lo antes posible. Anímate y forma parte de la Gran Fons Ponent!