Sobre la Gran Fons Ponent

La 2a edició de la Gran Fons Ponent de ciclisme de muntanya tindrà lloc el pròxim -----------. La competición tendrá un circuito de gran fondo, de 84 km con 2.300 m de desnivel positivo, y uno de medio fondo, de 44 km y 1.470 m de desnivel positivo, y contará con la participación de 1.500 ciclistas.

La resistència, la força, l'afany de superació, la técnica i l'esperit competitiu seràn claus per dur a terme aquesta prova ciclista que pretén convertir-se en un referent en quan a proves de llarga duració o gran fons. 

Des del Club Bikes Ponent es treballa amb esforç per a que aquesta prova sigui de máxim nivell i que sigui de l'agrat de tots els seus participants.

La Gran Fons Ponent es una prova de gran fons de ciclisme en bicicleta de muntanya o BTT. Té la sortida i arribada a Almenar, poble situat a uns 20 km de Lleida i a 6 km de l'aeroport d'Alguaire. La primera edició de la prova es va realitzar el 13 de setembre de 2015 i constava de tres proves que els participants podien escollir: la Gran Fons, amb uns 105km y uns 2500+ metres de desnivell, la Mitg fons de 63km i 1100+ metres de desnivell i la Petit fons de 35km i 5oo+ metres de desnivell positiu. Va ser un gran éxit i va tenir molt bona acollida entre tots els participants.